Personāla vadīšanas uzlabošanas iespējas SIA "Apranga" - Šoldre, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba tēma ir „Personāla vadīšanas uzlabošanas iespējas SIA „Apranga”. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt pašreizējo situāciju uzņēmumā, piedāvāt iespējas, kā varētu uzlabot personāla vadīšanu veikalā „Apranga” un uzņēmumā kopumā. SIA „Apranga” ir viens no APB „Apranga” mātes uzņēmumiem, kurš tika dibināts 2003. gadā. Galvenie problēmu jautājumi, kas apskatīti darba gaitā ir personāla atlase, komplektēšana, izmantotās metodes, darbinieku novērtēšana, motivācija, darba samaksas izveide. Izstrādājot bakalaura darbu, tiek izmantotas normatīvo dokumentu, literatūras un citu informācijas līdzekļu resursu pētīšanas un analīzes metodes. Anketās un intervijās iegūtās informācijas apstrāde. Bakalaura darbs satur: 7 nodaļas, 15 apakšnodaļas, 69 teksta lappuses, 6 tabulas, 13 attēlus, 19 atsauces uz dažādām publikācijām, interneta avotiem.

The theme of the Bachelor Paper is ‘Personnel management improvement possibilities in Ltd. Apranga’. The aim of the Paper is to evaluate the current situation in the company, offer opportunities how to improve the personnel management both in the shop ‘Apranga’, and the whole company. Ltd. Apranga is one of the APB Apranga holding companies, which was founded in 2003. The main problems discussed in the Paper are personnel selection, staffing, the used methods, evaluation of employees, motivation, and wage formation. The analysis of normative documentation, theoretical literature and other means of information resources were used while working out the Bachelor Paper. The information acquired from questionnaires and interviews were analysed. The Paper contains 7 chapters, 15 subdivisions, 69 text pages, 6 tables, 13 pictures, 19 references to different publications, internet sources.
Personnel management improvement possibilities in Ltd. Apranga
Keywords: Vadībzinātne