Zināšanu organizācijas lingvistiskie aspekti - Holma, Baiba (My University, 2005)
Šajā pētījumā zināšanu organizācija tiek analizēta kā valodiska darbība, kuras mērķis ir atveidot tekstveida dokumentu nozīmi, lai tos izgūtu no kādas informācijas izguves sistēmas. Nozīmes izpratnei tiek aplūkots valodas semantiskais un pragmatiskais aspekts.
Keywords: Zināšanu organizācija; Informācijas izguve; Zināšanu menedžments