Māsas profesija Bauskas slimnīcā - Lebeiko, Larisa (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darba autore Larisa Lebeiko studē LU Medicīnas fakultātes Veselības zinātĦu bakalaura Māszinību programmā. Darba tēma: „Māsas profesija Bauskas slimnīca”. Darba mērėis: apkopot un izpētīt pieejamos datus par māsu profesijas vēsturisko attīstību Bauskas slimnīcā. Darbā apstrādāta un apkopota pieejamā informācija par māsas profesijas attīstību, apkopotas māsu atmiĦas par profesijas attīstības vēsturi Bauskas slimnīcā, kā arī veikts pētījums konkrētajā iestāde. Bakalaura darbs sastāv no teorētiskas daĜas, pētnieciskas daĜas, kas ietver sevī 6 intervijas, 13 pielikumiem, kas satur 12 attēlus, secinājumiem un priekšlikumiem. Darbā izmantoti 48 literatūras avoti, no tiem 2 avoti angĜu valodā un 46 latviešu valodā.

The Bachelor work author: student of the University of Latvia the Faculty of Medicine Bachelor Study Programme of Nursing - Larisa Lebeiko. The title of the Bachelor work: The Profession of Nursing at Bauska Hospital. The main goal of the Bachelor work: to examine and summarize the available data on historical development of nursing at Bauska Hospital. In the Bachelor work the author analyses and summarizes the available information historical development of nursing at Bauska Hospital including the memories of practising nurses which the author obtained while carrying out research at above mentioned hospital. The Bachelor work consists of: the theoretical part, the analytical part which contains six interviews, nine pictures, ten appendixes and conclusions and proposals. List of literature contains 48 literature sources of which 2 are in the English Language and 46 are in the Latvian Language.
Nursing profession in the hospital of Bauska
Keywords: Medicīna