„Lindorff Oy Latvijas filiāle” saimnieciskās darbības novērtējums - Derevcova, Daiga (Latvijas Universitāte, 2014)
Diplomdarba tēma ir „Lindorff Oy Latvijas filiāle” saimnieciskās darbības novērtējums. Darba tēmas aktualitāti pamato mūsdienu augstās konkurences apstākļos - uzņēmumiem būt maksātspējīgiem un stabiliem, veicinot nepieciešamību pēc saimnieciskās darbības un finansiālo stāvokļu izvērtēšanas. Diplomdarba mērķis ir, pamatojoties uz „Lindorff Oy Latvijas filiāle” gada pārskatu informāciju, izanalizēt un novērtēt uzņēmuma „Lindorff Oy Latvijas filiāle” saimniecisko darbību, kā arī izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma saimnieciskās darbības uzlabošanai. Darbs sastāv no ievada, četrām daļām, secinājumiem un priekšlikumiem, un izmantotās literatūras un avotu saraksta. Darba rezultātā, autors secina, ka uzņēmums „Lindorff Oy Latvijas filiāle” ir finansiāli nestabils, tomēr saglabā līdera pozīcijas parādu piedziņas nozarē Latvijā. Diplomdarba apjoms ir 89 lpp, iekaitot 6 tabulas, 17 attēlus, pievienoti 2 pielikumi. Autors izmantojis 24 informācijas avotus. Atslēgvārdi: finanšu analīze, pa

Social science bachelor thesis headline is Lindorff Oy Latvian Branch commercial activity evaluation. The topicality of the theme is based on huge competition on the market. Nowadays, the companies have to be stable and solvent. The aim of the study is to evaluate and analyze Lindorff Oy Latvian Branch commercial activity, and to work out the suggestions for performance increase, based on company`s financial statement. The thesis consists of introduction, four parts, conclusion and suggestions, and used literature and bibliographical indexes. As a result of the study, the author states that Lindorff Oy Latvian Branch is not financially stable enterprise; bet anyway stays the leader of the Latvian market in debt collection sphere. The thesis consists of 89 pages. There are 6 tables and 17 illustrations inside. Also includes 2 annexes. The key words of the thesis are: financial analysis, debt collection, competition on the market.
"Lindorff Oy-Latvia Branch" economic performance evaluation
Keywords: Ekonomika