SIA „STREK” finanšu darbības rezultātu analīze - Bizenkova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarbā tika veikta SIA «STREK» finanšu darbības rezultātu analīze 2009.g.-2011.g. laika posmā, ar mērķi noskaidrot SIA «STREK» finansiālo stāvokli un noteikt sabiedrības-uzņēmuma konkurētspēju. Diplomdarbs sastāv no 4 nodaļām: finanšu stāvokļa analīzes teorētiskā daļa, SIA «STREK» darbības raksturojums, izpētīti un apkopoti dati par kravu tranzīta nozari Latvijā, aprēķināti un novērtēti SIA «STREK» finansiālā stāvokļa rādītāji. Darba nobeigumā ir apkopoti secinājumi, kā arī izstrādāti priekšlikumi SIA «STREK» finanšu stāvokļa uzlabošanai. Diplomdarbā izmantoti Latvijas un ārvalstu zinātnieku monogrāfijas, statistiskie dati, SIA «STREK» iekšējā dokumentācija. Diplomdarbā apjoms ir 81 lappuses. Tekst papildināts ar 32 attēliem, 8 tabulām un 26 furmulām. Atslēgvārdi: finanšu darbības rezultātu analīze, rentabilitāte, finanšu koeficienti.

The diploma thesis reveals the analysis of the results of STREK LTD financial activities and covers the period of 2009-2011. The goal of the diploma work is to specify the financial condition of STREK LTD and define competition in terms of company. The diploma thesis consists of four chapters: the general theoretical aspects of the financial condition analysis, the description of STREK LTD business activities, as well as the data summarized and explored about the cargo transportation industry in Latvia. Moreover, the financial indicators of the company’s financial condition have been calculated and assessed. The final chapter of the work presents general conclusions and proposals for the improvement of the financial condition at STREK LTD. Monographs by Latvian- and foreign scientists, statistical data and internal documents of STREK LTD have been used in this diploma work. The diploma thesis contains 81 pages, and the text is supplemented by 32 pictures, 8 tables and 26 formulas.
STREK LTD: Analysis of financial work results
Keywords: Ekonomika