Latvijas ekonomikas integrācija Eiropas Savienībā: vadības problēmas, koncepcijas, metodes - Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte (Latvijas Universitāte, 1999)
Krājumā aplūkotas aktuālās ekonomiskās problēmas Latvijas integrācijai Eiropas Savienībā. Pirmā rakstu grupa attēlo brīvās tirdzniecības attīstības vēsturiskos aspektus ce|ā uz Eiropas Savienību. Otrā rakstu grupa tiek veltīta reģionālās ekonomiskās attīstības politikas veidošanai un sociālās politikas makroekonomiskajai analīzei. Trešā rakstu grupa saistīta ar vides un uzņēmējdarbības vadīšanas efektivitātes novērtēšanu. Ceturtā rakstu grupa aplūko ekonomiskās un vadības zinību izglītības programmu pilnveidošanas jautājumus.
Integration of Latvian economy in European Union: problems, concepts, methods of management
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomiskā integrācija; Ekonomiskā politika; Brīvais tirgus; Reģionālā ekonomika; Makroekonomiskā analīze; Uzņēmējdarbības menedžments; Latvijas integrācija Eiropas Savienībā; Ekonomiskā izglītība; International economic integration