Rehķinaschanas-pamahzischana, zik semneeku-łaudim waijaga [Rēķināšanas pamācīšana, cik zemnieku ļaudīm vajaga] - Vāgners, Frīdrihs Vilhelms; Wagner, Fritz Wilhelm (My University, 1821)
Aritmētikas mācību grāmata. Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1085. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Rēķināšanas pamācīšana, cik zemnieku ļaudīm vajaga
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Aritmētika; Aritmētikas pamati; Matemātika. Mācīšana un mācīšanās; Mācību grāmatas; Mācību literatūra; Agrīnie darbi līdz 1900