Divvirzienu alternējošu automātu determinizācija - Kalējs, Jānis (Latvijas Universitāte, 2013)
Jānis Kalējs Divvirzienu alternējošu automātu determinizācija Bakalaura darbs. Darba vadītājs: Rūsiņš Mārtiņš Freivalds Darba apjoms: Darbs sastāv no ievada, četrām daļām, kur katrā ir divas apakšnodaļas, secinājumiem un literatūras apraksta. Pirmajā daļā ir aprakstīti determinēti automāti kā determinizācijas mērķis un tiek dota motivācija sarežģītāku automātu determinizācijai. Otrā un trešā daļa apraksta atsevišķi divvirzienu automātus un alternējošus automātus. Ceturtā daļa apraksta pašus divvirzienu alternējošus automātus un to determinizāciju. Atslēgas vārdi: AUTOMĀTU TEORIJA, DETERMINĒTI AUTOMĀTI, DIVVIRZIENU AUTOMĀTI, ALTERNĀCIJA, SAREŽĢĪTĪBA. Pētījuma mērķis: aprakstīt divvirzienu alternējošu automātu determinizāciju un novērtēt tās sarežģītību.

Jānis Kalējs Determinization of two-way alternating automata. Bachelor's thesis. Scientific supervisor: Rūsiņš Mārtiņš Freivalds The amount of work: The work consists of the introduction, four parts, conclusions and list of literature. Key words: AUTOMATA THEORY, DETERMINIZED AUTOMATA, TWO-WAY AUTOMATA, ALTERNATION, COMPLEXITY. The goal of the work: to describe the determinization of two-way alternating automata and to estimate this complexity.
Determinization of two-way alternating automata
Keywords: Datorzinātne