Datu kvalitāte datu migrācijas projektos - Secis, Aigars (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba „Datu kvalitāte datu migrācijas projektos” mērķis ir izpētīt datu kvalitāti nodrošinošos procesus, izpētīt datu kvalitātes un ar to saistīto problēmu ietekmi uz datu migrācijas projektiem, kā arī izpētīt metodoloģijas un rīkus, kas nodrošina datu migrāciju un risina datu kvalitātes problēmas, aprakstīt iespējamos risinājumus un rekomendācijas datu kvalitātes problēmu ietekmes samazināšanai datu migrācijas projektos. Atslēgvārdi: datu migrācija, datu kvalitāte, datu validācija.

Bachelor's thesis “Data quality for data migration projects” goal is to explore the processes that ensure data quality, explore the impact of data quality and the related problems on the data migration projects, as well as explore the methodologies and tools that provide data migration and addressing data quality problems and describe the possible solutions and recommendations to minimize the impact of data quality problems on the data migration projects. Keywords: data migration, data quality, data validation.
Data quality for data migration projects
Keywords: Datorzinātne