Tautsaimniecības vārdnīca. 1. daļa - Universitāte Rīgā. Tautsaimniecības un tiesību zinātņu fakultāte; Dunsdorfs, Edgars (Saimniecības literatūras apgāds, 1943)
1. burtnīca ietver ekonomikas terminus ar skaidrojumu latviešu valodā (A-Avanss). Termini tulkoti vācu un krievu valodā.
Valodas redaktori: Endzelīns, Jānis ; Hauzenberga-Šturma, Edīte
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomika - vārdnīcas; Tautsaimniecība - vārdnīcas; Wirtschaft - Wörterbücher; Экономика - словари; Terminu vārdnīcas