Funkcijas nepārtrauktība un robežu teorijas elementi - Kāpnere, Agnese (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarbs „Funkcijas nepārtrauktība un robežu teorijas elementi” ir izstrādāts kā metodiskais palīglīdzeklis 1. kursa dabaszinātņu bakalaura programmas studentiem, kuri apgūst matemātisko analīzi. Darbā ir 4 nodaļas, kurās tiek parādīts studentiem, ka ar robežu teorijas elementiem, viņi ir saskārušies jau skolas kursā. Darbs veidots sākumā aplūkojot funkcijas nepārtrauktības jēdzienu, un tikai pēc tam no tā izrietošo robežu teoriju. Izstrādāti individuālie mājas darbi 25 variantos.

Diploma work „Continuity of Functions and Elements of Limit Theory” is designed as methodical guide for first grade natural sciences bachelor program students who learns calculus. It has 4 chapters that shows that with limit theory they have already faced in the school course. At the begining there is concept of continious functions and only then resulting limit theory. There are designed individual home works at 25 variants.
Continuity of Functions and Elements of Limit theory
Keywords: Pedagoģija