Grāmatvedības lietvedības organizācija uzņēmumā - Baravikova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarba temats ir „Grāmatvedības lietvedības organizācija uzņēmumā”. Diplomdarba mērķis ir, pamatojoties uz ekonomiskajā literatūrā ietverto informāciju un likumdošanas aktu prasībām, izpētīt lietvedības procesa organizācijas sistēmu uzņēmumā, izceļot grāmatvedības lietvedības nozīmi uzņēmuma finansiāli saimnieciskās darbības realizēšanā. Dokumentu loma uzņēmuma darbības nodrošināšanā ir milzīga, jo dokumentos fiksēta informācija kalpo par jebkuras uzņēmējdarbības pamatu un atspoguļo saimnieciskās darbības rezultātus. Līdz ar to katrā uzņēmumā ir jānodrošina efektīva dokumentu pārvalde. Atslēgvārdi: grāmatvedība, dokuments, lietvedības process, arhīvs, dokumentu aprite.

The theme of degree work is " The organization of accounting management at the enterprise ". The purpose of degree work is to investigate the system of management organization at the enterprise on the basis of information from the economic literature and requirements of normative documents, paying special attention to accounting management in realization of economic activities of the enterprise. The role of documents in maintenance of successful activity of the enterprise is huge, because documents form a basis and display results of any kind of enterprise activity. For this reason at each enterprise it is necessary to provide efficient control of documents. Keywords: accounts department, the document, process of management, archive, movement of documents.
Book-keeping office work education
Keywords: Ekonomika