Administratīva paneļa izstrāde, lietojot SAPUI5 rīkkopu - Poļakova, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2014)
Administratīvais panelis ir tīmekļa lietotne, kas ļauj pārvaldīt lietotāju, veikalu, planogrammu un produktu datus. Panelis atbalsta attēlu atpazīšanas servisu, kas palīdz veikalu pārvaldniekiem pārbaudīt vai produktu izvietošana plauktos atbilst planogrammām. Administratīvais panelis ļauj pievienot planogrammas, kas attēlo vēlamo produktu izvietošanu veikalu plauktos, kā arī piesaistīt tās veikaliem, iecelt veikalu pārvaldniekus un pievienot un rediģēt veikalu, produktu un lietotāju datus. Panelis ir izstrādāts JavaScript programmēšanas valodā, lietojot jQuery bibliotēku un SAPUI5 rīkkopu.

Administration panel is a web application, that allows managing of master data (users, stores, products, planograms) in order to support image recognition and processing application, which allows for field rep to verify if products at stores are placed accordingly to planograms (visual representations of a store's products). Administration panel allows uploading planograms and product images, assigning managers and planograms to stores as well as managing of stores, products and users data. Administration panel is developed using SAPUI5 and jQuery library.
Administration panel written in SAPUI5
Keywords: Datorzinātne