Uzņēmuma SIA „4 PLUS” darba aizsardzības sistēma un tās pilnveide - Bērziņš, Uldis (Latvijas Universitāte, 2020)
Kvalifikācijas darba temats - Uzņēmuma SIA „4 PLUS” darba aizsardzības sistēma un pilnveide. Kvalifikācijas darbs uz 89.lapām, ietver 7.attēlus, 1.tabulu, 39 literatūras avotus, 9.pielikumus. Pētījums sastāv no 3 daļām: 1.daļa: Apkopota un analizēta teorētiskā informācija par darba aizsardzības sistēmu un tās pilnveidi. 2.daļa: SIA „4 PLUS”, uzņēmuma struktūra, darbības raksturojums, saistošā likumdošana un iekšējie normatīvie akti. 3.daļa: Apkopota informācija par darba aizsardzības sistēmu uzņēmumā SIA “4 PLUS”, tās analīze un ieteikumi pilnveidei. Atslēgas vārdi: Darba aizsardzības sistēma. Droša darba vide un veselība

The thesis statement of the qualification paper – labor protection system and its improvement in Ltd "4 PLUS". The qualification paper on 89 pages includes 7 pictures, 1 tables, 39 bibliography sources and 9 appendices. The research consists of 3 parts: Part 1: theoretical information on the labor protection system and its improvement is summarized and analyzed; Part 2: Ltd “4 PLUS” structure, description of activity, binding legislation and internal regulatory enactments; Part 3: Information about the labor protection system in Ltd “4 PLUS”, its analysis and recommendations for improvement are summarized;
Labor protection system and its improvement in Ltd "4 PLUS"
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; darba; aizsardzības; sistēma; droša; vide