"Windows" mobilā lietotne - Bizuns, Andis (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba “Windows mobilā lietotne” mērķis ir mobilās lietotnes radīšana “Windows” videi, kas paredzēta mediju failu straumēšanai, lejup lādēšanai, augšup lādēšanai, komentēšanai, atzīmēšanai, meklēšanai pēc atslēgas vārdiem un jaunu mediju failu izveidošanai, par pamatu ņemot jau eksistējošu lietotnes analogu, kurš ir izstrādāts lietošanai “iOS” vidē. Lietotnes darbība balstās uz vienoto pierakstīšanos tiešsaistē starp mobilo ierīci un lietojumprogrammas saskarni “Kaltura”.

The objective of the present qualification work is to elaborate a mobile application for Windows operating system, aimed at media file streaming, downloading, uploading, commenting, specifying, keyword searching and production of new media files, based on already existing analogous application developed for iOS operating system. The current application functions with the help of online single sign-on between a mobile device and the application programming interface Kaltura.
Windows mobile application
Keywords: Datorzinātne; mobilā lietotne; mediju faili; C#; Kaltura