Sporta pasākumu fotogrāfiju pārvaldības sistēma - Kļaviņš, Edgars (Latvijas Universitāte, 2021)
Darbā tiek aprakstīta masu sacensību fotogrāfiju pārvaldības sistēma. Ar sistēmas palīdzību sacensību organizētāji un sacensību fotogrāfi var publicēt sacensību fotogrāfijas, savukārt sistēmas lietotāji fotogrāfijas var apskatīt un iegādāties fotogrāfiju orģinālus. Programmatūra tiek izstrādāta kā tīmekļa vietne, kas ir brīvi pieejama jebkuram interneta lietotājam. Izstrādātā programmatūra ir modulis no lielākas sacensību pārvaldības sistēmas, kas pieejama tīmekļa vietnē https://distantrace.com/. Programmatūra izstrādāta izmantojot programmēšanas valodas “Python”, “TypeScript” un “HTML5”, satvaru “Django”.

The title of qualification work – “Photo management system for sporting events”. This work describes a system of photo management system for sporting system. With the help of the system competition organizers and competition photographers can publish competition photos, while system users can view and purchase photos of its original size. The software is developed as a website that is freely available to any internet user. The developed software is a module from larger race management system available on the website https://distantrace.com/. The software was developed using such programming languages as “Python”, “TypeScript” and “HTML5” and framework “Django”.
Photo management system for sporting events
Keywords: Datorzinātne; Python; Django; website; photos; competition