Spēles Sudoku izstrāde JAVA programmēšanas valodā - Plisko, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot prāta spēli Sudoku un tās paveidu JigSaw Sudoku, kas kalpos kā attīstoša un aizraujoša brīvā laika pavadīšanas iespēja, kas būs pieejama kā parasta lietotne. Lietotne ļaus lietotājam izvēlēties 1 no 3 dažādiem sarežģītības līmeņiem. Pareizo ievaddatu pārbaudīšanas metodes neļaus lietotājam ievadīt nepareizu skaitli. Darba gaitā tika radīta „Sudoku” spēle, kas atbilst dotajām prasībām.

The purpose of this work is to create a puzzle called Sudoku and its another version – JigSaw Sudoku, which will serve as developing and exciting posibility to spend free time, which will be accesible as ordinary application. Application will allow the user to chose 1 of 3 levels of difficulty. Correct input data check method will not allow user to input wrong number. During work game „Sudoku” was created, which meets the given requirements.
Sudoku game development in JAVA programming language
Keywords: Datorzinātne