Gēnu regulācijas tīklu analīze - Reinaļdo-Sančes, Rauls (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika uzsākta komponentu bibliotēkas veidošana, kuras mērķis ir palīdzēt veikt specifiskas gēnu informacijas analīzi un apstrādi. Izstrādes laikā pētījumi tika veikti rauga (Saccharomyces Cerevisiae) genomam, kam ir ir pieejamas labas kvalitātes eksperimentālo datu kopas.

Within the confines of this work creation of component library, aimed at facilitation of specific gene information handling and analysis,was started. During the development yeast (Saccharomyces Cerevisiae) genome was analyzed,because it has good quality sets of experimental data available.
Gene regulation systems analysis
Keywords: Datorzinātne