Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmumā – SIA „Aktīvs Plus 1” - grāmatvedības darba organizācija un analīze - Klibus, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2010)
Diplomdarba autore: Kristīne Klibus Diplomdarba tēma: Grāmatvedības ārpakalpojuma uzņēmuma – SIA Aktīvs Plus 1 – grāmatvedības darba organizācija un analīze. Diplomdarba mērķis ir izpētīt SIA „Aktīvs Plus 1” grāmatvedības darba organizāciju un izstrādāt priekšlikumus grāmatvedības darba organizācijas pilnveidošanai Diplomdarbs sastāv no trim nodaļām. Pirmajā nodaļā ir aprakstīts grāmatvedības attīstības vēstutre un uzņēmējdarbības formas nozīme grāmatvedībā. Otrajā nodaļā ir aprakstīta un analizēta SIA Aktīvs Plus 1 grāmatvedības darba organizācija. Trešajā nodaļā ir veikta uzņēmuma finanšu analīze un finanšu rezultāti salīdzināti ar Tukuma novada citiem grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmumiem. Pamatojoties uz diplomdarba pētījumu ir izvirzīti secinājumi un priekšlikumi. Darbam ir pievienoti pielikumi, kuros uzrādīti pētījumos izmantotie rādītāji. Diplomdarba apjoms ir 80 lappuses, darbs ietver 1 attēlu, 18 tabulas, 4 pielikumus. ATSLĒGAS VĀRDI Grāmatvedības darba organizācija Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums Finansu pārskats Finansiālie rādītāji

The diploma work author: Kristīne Klibus The diploma work theme: Accounting outsourcing service company – SIA Aktīvs Plus 1 – accounting work organization and analysis. The diploma work purpose is investigate SIA „Aktīvs Plus 1” acconting work organization and produce suggestions for improvement of work of the accounting organization. The diploma work consist of three chapters. In the first chapter is describes acconting history of development and busisness forms role of accounting. The second chapter describes and analysis SIA Aktīvs Plus 1 work of the accounting organization. The third chapter has been the comapny’s financial analysis and financial results, which were compared with others accounting outsorcing companies of Tukums. The diploma work is based on research which brings forword conclusion and prospals. The work annexed appendixes, were show indicators used in reserches. The diploma work amount is 80 pages including 1 picture, 18 tables, 4 appendixes. KEY WORDS Accounting work organization Accounting outsorcing company Fianacial statement Financial indicators
Accounting outsourcing service company - SIA Aktīvs Plus 1 - accounting work organization and analysis
Keywords: Ekonomika