Pielāgoties spējīgs tīmekļa dizains - Upmane, Ekaterina (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā “Pielāgoties spējīgs tīmekļa dizains” tika pētīts kas ir pielāgoties spējīgs dizains, tā aktualitāte, metodes un problēmas saistītas ar tā izmantošanu, kā arī dažādu avotu un autoru piedāvāti risinājumi. Izmantojot izpētītas metodes, tika pārstrādāta Latvijas Universitātes tīmekļa vietnes galvenā lapa un izveidoti secinājumi par pielāgoties spējīga dizaina izmantošanas priekšrocībām un zaudējumiem.

In this work called "Responsive Web design" will be studied, what responsive web- design is, how relevant it is, what methods there are and what issues they have, as well as several solutions provided by different sources. A home page of University of Latvia's web- page was redesigned using studied methods and conclusions were made about responsive web-design's pros and cons.
Responsive web-design
Keywords: Datorzinātne