Mārketinga komunikācijas izpēte uzņēmuma " SIA RIMI LATVIA " patērētāju uzvedības kontekstā. - Smoļenska, Ksenija (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba tēmas nosaukums ir “ Mārketinga komunikācijas izpēte uzņēmuma " SIA RIMI LATVIA " patērētāju uzvedības kontekstā”. Bakalaura darba tēma ir aktuāla un nozīmīga, jo mārketinga komunikācijas loma pēdējos gados ir ievērojami pieaugusi. Nepietiek ar kvalitatīva produkta laišanu tirgū. Svarīgs elements ir informēt galapatērētāju par priekšrocībām, ko viņš iegūs, iegādājoties produktus. Mārketinga komunikācija ļauj izveidot attiecības starp uzņēmumu un tā patērētājiem, lai palielinātu pieprasījumu un radītu izpratni par uzņēmumu. Bakalaura darba mērķis ir pamatojoties uz vispārējo un speciālo literatūru, izpētīt mārketinga komunikācijas uzņēmumā "SIA RIMI LATVIA" no patērētāju uzvedības viedokļa, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Bakalaura darba izstrādē tiek izmantota teorētiskā pētījumu metode - literatūras avotu analīze, sekundāro datu analīze un dokumentu analīze (jaunākie dati, vispārēja un speciāla literatūra, interneta resursi). Izmantots plašs informācijas materiālu klāsts, ieskaitot oficiālus statistikas datus. Empīriskā metode - datu vākšana, novērošana, dokumentu pētīšana un situācijas analīze. Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvie akti. Bakalaura darba apjoms ir 79 lpp., tajā iekļauti 28 attēli, 4 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 11 avoti latviešu un 58 angļu valodā un 2 avoti krievu valodā.

Title of bachelor's thesis is "Research of marketing communication in the context of consumer behavior of the company "SIA RIMI LATVIA"". The topic of the bachelor's thesis is relevant and important, because the role of marketing communications has significantly increased in recent years. It is not enough to put a quality product on the market. An important element is to inform the end consumer about the benefits he will get by purchasing the products. Marketing communication enables the establishment of a relationship between a company and consumers to increase demand and build awareness of the company. The aim of the bachelor's thesis is based on the general and specialized literature, to study the marketing communications in the company "SIA RIMI LATVIA" from the point of view of consumer behavior, to reveal shortcomings and to provide proposals for their elimination. The theoretical research method used in the preparation of the thesis is the analysis of literature sources, the analysis of secondary data and the analysis of documents (recent data, general and special literature, Internet resources). A wide range of information material is used, including official statistical data. Empirical method - data collection, observation, document study and situational analysis. European Union and Latvian legislation. The thesis consists of 79 pages, 28 figures, 4 tables. 11 sources in Latvian, 58 in English and 2 in Russian.
Marketing communication research in the context of consumer behaviour of “SIA RIMI LATVIA”.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; mārketinga komunikācijas izpēte; patērētāju uzvedība; SIA RIMI LATVIA; marketing communication research; consumer behavior