SIA "SB" tīmekļa vietnes pārstrāde - Šūpulnieks, Gatis (Latvijas Universitāte, 2011)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt un ieviest izmaiņas SIA „SB” tīmekļa vietnē, lai tā atbilstu uzņēmuma prasībām. Izmaiņas sevī ietver gan funkcionālas, gan strukturālās izmaiņas. Galvenais uzsvars tiek likts uz funkcionalitātes uzlabošanu, tas ir, produktu katalogu un preču informācijas aplūkošanas, groza operāciju veikšanas optimizāciju. Atslēgvārdi: PHP, produktu katalogs, grozs, veikals, izmaiņa.

The objective of this qualification work is to develop and implement changes in a web-based system of SB Ltd. in order to meet business requirements. Changes include both functional and structural changes. The main focus is on improving the functionality of product catalog and product information viewing and also shop cart operation improvements. Keywords: PHP, product catalogue, cart, shop, change.
The remake of SB Ltd web site
Keywords: Datorzinātne