Latvijas Universitātes zinātnisko rakstu bibliogrāfiskais rādītājs, 1990-2000 - Dāldere, Dagnija; Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 2004)
Saturs: Priekšvārds 7 Māris Baltiņš. leskats “Latvijas Universitātes Rakstu" pagātnē 8 Insight into the past ofthe “Proceedings of the University of Latvia” 15 Aus der Geschichte der Schriftenreihe an derUniversität Lettlands 23 Немного из истории “Трудов Латвийского университета” 30 Zinātnisko rakstu sējumu analītiskie apraksti 37 Zinātnisko rakstu sējumu bibliogrāfīskie apraksti (vispārīgie) 182 Sējumu numuri pa zinātņu nozarēm 192 Sējumu satura rādītājs 193 Personu rādītājs 275
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Zinātne Latvijas Universitātē - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitātes zinātniskie raksti - bibliogrāfiskais rādītājs; Sociālās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Humanitārās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Dabaszinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Eksaktās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; University of Latvia; History of the University of Latvia; Science at the University of Latvia - bibliographical index; Bibliogrāfiskie rādītāji