Bilžu slaidera pārvaldības rīks Magento ekomercijas platformai - Balcere, Aija (Latvijas Universitāte, 2015)
Bilžu slaidera pārvaldības rīks ir veidots Magento ekomercijas platformai. Tas ir modulis, ar kura palīdzību veikala administrators var ērtāk ievietot un koriģēt bildes Magento administrācijas panelī. Bildes var arī ievietot ar statiskā bloka palīdzību, taču tur bilžu ievietošana ir bāzēta uz HTML kodu. Bilžu ievietošana, stils un slīdrādes funkcionalitāte nav jānodrošina modulim, tā būs katra interneta veikala dizainera un izstrādātāja uzdevums. Modulis paredzēts tikai administrēšanai.

Image slider management tool is developed for Magento e-commerce platform. With this extension shop administrator can with ease insert, edit and manage images in admin panel. Images can also be inserted using static block but there image inserting is based on HTML code. Image inserting, style and slider functionality is not managed by module but it is the responsibility of online shops designers and developers. Extension is only meant for administration.
Photo slider manager widget extensionfor Magento CE
Keywords: Datorzinātne; Magento; ekomercija; modulis; HTML