Mājaslapa/katalogs organītu pārdošanai - Klūģe, Elza (Latvijas Universitāte, 2022)
Tīmekļa vietne “Orgonīti” paredzēta orgonītu popularizēšanai un izplatīšanai. Tīmekļa vietnē piedāvā apskatīt produktus, kas iedalās dažādās kategorijās, pasūtīt izvēlēto produktu no produktu klāsta, kā arī izveidot personalizētu produktu un to pasūtīt. Tīmekļa vietnes galvenais mērķis ir palīdzēt monetizēt autores mammas hobiju - orgonītu un piramīdu veidošanu, kā arī veicināt cilvēku zināšanas par šiem priekšmetiem.

The Organites website is designed to promote and distribute orgonites. The website offers to view products that fall into different categories, order the selected product from a range of products, and create a personalized product and order it. The main purpose of the website is to help monetize the author's mother's hobby of making orgonites and pyramids, as well as to promote people's knowledge of these subjects.
Website/catalogue for orgonite sales
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; lietotājs; katalogs; produkta personalizēšana