Interneta reklāmas pārvaldīšanas sistēma - Stebajevs, Jevgeņijs (Latvijas Universitāte, 2007)
Interneta reklāmas pārvaldīšanas sistēma ļauj lietotajiem izvietot reklāmas vienības timekļa vietnēs. Lietotāja daļas darbībai ir nepieciešams tikai Interneta pieslēgums un moderna pārlūkprogramma. Tas nozīme, ka gandrīz ikviens lietotājs var strādāt ar sistēmu. Šajā darbā ir aplūkota iekšēja sistēmas darbība – lietotāju, reklāmas zonu un vienību pārvaldīšana. Reklāmas vienības var būt gan teksta-veida gan grafiskas.

Internet advertising control system can be used to control and display advertising on users’ websites. Only Internet connection and a modern browser are required from client side, which means virtually any user can use this system. This study describes inner control system of users, advertising zones and advertising units both textual and graphical.
Internet advertising control system
Keywords: Datorzinātne