Mājaslapa mājdzīvnieku īpašniekiem - Jēče, Alise (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt mājaslapu, kas saturētu dažādu svarīgu un noderīgu informāciju vienuviet mājdzīvnieku īpašniekiem, kā arī topošajiem mājdzīvnieku īpašniekiem un citiem interesentiem. Lietotājiem mājaslapā ir iespēja atrast tādu informāciju, kā populārākās dzīvnieku patversmes un informāciju par tām, veterinārās klīnikas un informāciju par tām, dažādas noderīgas saites un populārākos internetveikalus, interesantus faktus un Dzīvnieku Aizsardzības Likumu. Jebkuram mājaslapas lietotājiem ir iespēja ziņot par dažādām nepilnībām vai iespējamiem uzlabojumiem, vai nepieciešamību patversmju/veterināro klīniku sarakstu papildināt ar jauniem datiem. Lietotājam ar pieejas kodu, atsevišķās saskarnēs, ir iespēja pievienot jaunas, labot esošās vai dzēst patversmes un veterinārās klīnikas, kā arī apskatīt visus veiktos ziņojumus un tos dzēst.

The aim of the qualification work is to develop a website that would contain various important and useful information in one place for pet owners, as well as future pet owners and other interested parties. On the website, users have the opportunity to find information such as the most popular animal shelters and information about them, veterinary clinics and information about them, various useful links and the most popular online stores, interesting facts and the Animal Protection Law. Any user of the website has the opportunity to report various shortcomings or possible improvements, or the need to supplement the list of shelters/veterinary clinics with new data. A user with an access code, in separate interfaces, has the opportunity to add new, correct existing or delete shelters and veterinary clinics, as well as view all reports made and delete them.
Website for pet owners
Keywords: Datorzinātne; Mājdzīvnieku īpašniekiem; Svarīgā informācija vienuviet; Mājaslapa; HTML; JavaScript