SIA "Medhouse Baltic" saimnieciskās darbības finanšu analīze - Glazkova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2017)
Diplomdarbs. SIA „Medhouse Baltic” saimnieciskās darbības finanšu analīze. Rīga: 2017. 77 lpp. Diplomdarba mērķis ir veikt SIA „Medhouse Baltic” saimnieciskās darbības finanšu analīzi. Darba mērķa sasniegšanai ir izvirzīti sekojošie uzdevumi: 1.Izpētīt finanšu analīzes teorētiskos aspektus; 2.Izpētīt SIA „Medhouse Baltic” finansiālo stāvokli; 3.Izstrādāt secinājumus un priekšlikumus. Diplomdarbs sastāv no trim nodaļām. Pirmajā nodaļā tiks izpētīti finanšu analīzes teorētiskie aspekti. Otrā nodaļa autore raksturos pētāmā uzņēmuma darbību, veiks uzņēmuma produkcijas ražošanas un realizācijas apjoma, produkcijas veidu analīzi. Trešajā nodaļā tiks veikta uzņēmuma finansiālā stāvokļa analīze par 2011.-2015.gadiem. Darba nobeigumā ir apkopoti secinājumi un izstrādāti priekšlikumi.

Diploma Thesis. Financial analysis of business activity of the company Medhouse Baltic, Ltd. Riga: 2017. 77 p. The purpose of Diploma thesis is carry out the financial analysis of business activity of the company Medhouse Baltic, Ltd. In order to reach the objective the following tasks have been put forward: 1.To study the theoretical aspects of financial analysis; 2.To study the financial position of the company Medhouse Baltic, Ltd.; 3.To provide conclusions and recommendations. Diploma Thesis consists of three divisions. There is studied the theoretical aspects of analysis, described the activities of company, performed the company’s production and sales volume and product type analysis, performed the analysis of financial position of the company. The concluding division provides conclusions and recommendations.
Financial analysis of business activity of the company Meedhouse Baltic, Ltd
Keywords: Ekonomika; analīze; rādītāji; prognozēšana; dinamika; stāvoklis