Moderno tehnoloģiju ietekme uz veselības stāvokli pusaužiem no 12 līdz 18 gadiem - Kalvāne, Ilona (Latvijas Universitāte, 2014)
Moderno tehnoloģiju ietekme uz veselības stāvokli pusaudžiem no 12 līdz 18 gadiem Autore: Ilona Kalvāne Zinātniskā vadītāja: Dita Raiska Darba apjoms: 42 lpp., ietver 20 attēlus, literatūras sarakstu no 30 avotiem, pievienots 1 pielikums. Darba mērķis Noskaidrot moderno tehnoloģiju ietekmi uz veselības stāvokli pusaudžiem no 12 līdz 18 gadiem.Darbs sastāv no 2 nodaļām teorētiskās un praktiskās. Atslēgas vārdi: pusaudži, modernās tehnoloģijas, veselības traucējumi, māsu darbs.

Modern technology impact on the health status of adolescents aged 12 to 18 years Author: Ilona Kalvāne Scientific supervisor: Dita Raiska Scope of Work: 42 p., Includes 20 pictures, bibliography of 30 sources attached Appendix 1. Aims To determine the impact of modern technology on the health status of adolescents aged 12 to 18 gadiem.Darbs consists of 2 sections of theoretical and practical. Keywords: adolescent modern technology, health problems, nursing job.
The Health Conseqvences for 12 to 18 Years Old Adolescents in the Technology Era
Keywords: Medicīna