Mehāniskās svārstības un viļņi vispārizglītojošās skolas fizikā - Blumberga, Ilga (Latvijas Universitāte, 2010)
Diplomdarbs izstrādāts kā vispārizglītojošās skolas fizikas priekšmeta didaktiski metodiskais materiāls. Darbā ir apzināta informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) lietošana mācību procesā un izveidota izstrādne šī darba praktiskai īstenošanai par tēmu Mehāniskās svārstības un viļņi vispārizglītojošajā skolā. Tajā aplūkoti iespējamie tēmu izkārtojumi, kurus procesā var mainīt. Diplomdarbā izstrādāts multimediāls mācību-metodiskais materiāls. Teorētiskās daļas darba apjoms ar pielikumu 47 lapas. Darbs satur 2 pielikumus, 9 attēlus. Pievienots informācijas ieguves avotu saraksts.

This diploma work is designed as a methodical and didactical material for general education schools physics. In this paper the use of information and communication technologies (ICT) in teaching is discussed. As a part of the work, a practical multimedia material on the topic of mechanical vibration and waves in general education school is developed. In this diploma work there are the layouts of possible themes that can be changed in the process are explored. The amount of the theoretical part of the work with the supplements is 47 pages. Work contains 2 attachments, 9 images. Reference list is provided.
Mechanical oscillations and waves in general school physics
Keywords: Pedagoģija