Projekts SIA "Store" zivju un vēžu audzētavas izveidošana un tirdzniecība - Ozoliņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Maģistra darba nosaukums ir „SIA “Store” Zivju un vēžu audzēšanas uzņēmuma izveidošana un tirdzniecība”Eiropas akvakultūra attīstās, bet tās kopējās produkcijas apjoms vēl ir samērā neliels, jo apstākļi zivju un vēžu audzēšanai dažādās valstīs ļoti atšķiras.Projekta īstenošanai uzņēmums izvēlējies, izmantot vēžus un vienkāršāk kultivējamās zivju sugas –stores, līņi.. Projekta ietvaros dibināmā uzņēmuma juridiskā forma ir Sabiedrība ar ierobežotu atbildību – slēgta tipa kapitālsabiedrība ar juridiskas personas tiesībām, kuras pamatkapitālu veido dalībnieka ieguldītais īpašums – daļas, kura pamatkapitāls ir 250 000 Ls. Uzņēmuma nosaukums ir sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Store”. Projekta mērķis ir ir kultivēt un audzēt Krievijas stores, līņus un platspīļu vēzi. Projekta uzdevums ir sniegt vispārēju informāciju par plānoto uzņēmuma darbību, potenciālo klientu loku, konkurentiem, izstrādāt mārketinga un finanšu plānu, aprakstīt uzņēmuma riskus un to samazināšanas iespējas. Izmantojot pieņēmumus, darbā ir apkopota finanšu prognoze – uzņēmuma ieņēmumu plāns, peļņas vai zaudējumu aprēķins, naudas plūsmas plāns un plānotā bilance par 4 gadiem. Izmantojot darbā minētos pieņēmumus un aprēķinātos finanšu datus, aprēķinātais projekta atmaksāšanās laiks ir 4 gadi. Maģistra darbs sastāv no 8 daļām, kopējais darba apjoms ir 82 lappuses, 28 informatīvas tabulas, 6 attēli un 8 informatīvi grafiki.

Master's working title is "SIA" Store "fish and crayfish farming enterprise creation and marketing of aquaculture in Europe is developing, but its total output is still relatively small, since the conditions of fish and crayfish production in different countries very atšķiras.Projekta implementation of the company chosen, to use crayfish and easily cultivated fish species, sturgeon, tench .. The project formed the company's legal form of a limited liability company - a closed corporation with its own legal personality, whose share capital consists of the members have contributed estate - part of whose capital is 250 000. Company name is a limited liability company "Store". The project is designed to cultivate and grow the Russian sturgeon, tench and Noble crayfish. The project aims to provide general information on the Company's planned operations, potential clients, competitors, develop marketing and financial plan, describe the company's risks and reduction opportunities. Using the assumptions that work is summarized in the financial outlook - the company's revenue plan, income statement, cash flow plan and forecast balance sheet for 4 years. Working from these assumptions and estimates of financial data, the estimated project payback period is 4 years. Master's thesis consists of 8 parts, total working volume of 82 pages, 28 informative tables, 6 figures and 8 informative graphs.
Project Formation of "Store" Ltd. fish and crayfish farms establishment of trade ratio
Keywords: Finanses un kredīts