Latvijā ražoto preču propaganda iekšzemē un ārvalstīs (1930. - 1934.) - Gailis, Anrijs (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbā „Latvijā ražoto preču propaganda iekšzemē un ārvalstīs (1930. - 1934.)“ apskatīti Latvijā ražotās produkcijas propagandēšanas pasākumi Latvijā un ārvasltīs pasaules ekonomiskās krīzes periodā 30. gadu sākumā. Galvenajās darba nodaļās autors ir atainojis un analizējis Latvijā ražotās produkcijas propagandēšanas pasākumus iekšzemē, kā Latvijas produkcijas patēriņa nepieciešamības propagandēšanu sabiedriskajā telpā un Latvijas ražojumu saimniecības izstāžu rīkošanu. Darbā ir apskatīti arī Latvijas ražojumu propagandas pasākumi ārvalstīs, kā Latvijas ārzemju pārstāvniecībās rīkotās Latvijas ražojumu izstādes un Latvijas dalība ārvalstu saimnieciskajās izstādēs.

In the bachelor paper „Propaganda of Latvian Produced Goods at Home Market and Foreign Countries (1930. – 1934.)“ has been researched the main aspects of Latvian produced goods propagation at home market and in foreign countries during the great economic depression in the early thirties. In the main chapters of the paper the author has reflected and analyzed efforts of Latvian produced goods propaganda at home market, such as Latvian produced goods propagation in public domain and with domestic production exhibitions. Bachelor paper also provides a view on Latvian produced goods propagation efforts in foreign countries, such as exhibitions of Latvian produced goods in Latvian consulates and Latvian participation in international foreign production exhibitions.
Propaganda of Latvian Produced Goods at Home Market and Foreign Countries (1930 - 1934)
Keywords: Vēsture