Radio studijas vadības sistēmas funkciju testu automatizācija - Daksis, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba “Radio studijas vadības sistēmas funkciju testu automatizācija” mērķis ir izstrādāt automatizētos testus radio studijas vadības sistēmas audio pirmavotu profilu iestatījumu pārbaudei. Darba rezultātā tiek nodrošināta kopējās radio studijas vadības sistēmas noteiktas daļas funkcionālo testu automatizācija, kas atvieglo programmatūras izstrādes procesa testēšanas fāzi. Papildus izstrādātajiem testu scenārijiem tika izveidota arī tehniskā dokumentācija.

Aim of qualification thesis “Automatization of tests for functions of radio studio control system” is to develop automated tests for radio studio control system audio source profile settings. The result of this work has lead to automatization of tests for a certain portion of radio studio control system, which simplifies the testing phase of new software development. Technical documentation has been written in addition to test scenarios
Automatization of tests for functions of radio studio control system
Keywords: Datorzinātne; testēšana; radio studija; skriptu valoda; automatizācija