Bords de la mer rouge et vallée de l’égarement : coquilles fossiles : [gravīra] - (:unkn) unknown (Paris : C.L.F. Panckouke, 1826)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Fossils (Engraving); Mollusks, Fossil (Engraving)