Mazumtirdzniecības uzņēmuma SIA Rimi Latvia noieta veicināšanas pasākumi Latvijas tirgū - Atāla, Vineta (Latvijas Universitāte, 2010)
Vineta Atāla „Mazumtirdzniecības uzņēmuma SIA „Rimi Latvia” noieta veicināšanas pasākumi Latvijas tirgū”. Bakalaura darbā tiek pētīti un analizēti SIA „Rimi Latvia” noieta veicināšanas pasākumi Latvijas tirgum. Bakalaura darba tēma šobrīd ir aktuāla, jo pasliktinoties valsts ekonomiskajai situācijai uzņēmējiem ir intensīvāk jāpielieto noieta veicināšanas veidi, lai palielinātu pārdošanas apjomus un piesaistītu jaunus klientus, kā arī nodrošinātu veiksmīgu uzņēmējdarbību. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt noieta veicināšanas pasākumus un novērtēt to nozīmīgumu SIA „Rimi Latvia” uzņēmumā, rezultātā izdarot secinājumus par to priekšrocībām un trūkumiem, un izvirzot priekšlikumus par veiksmīgu noieta veicināšanas veidu pielietošanu uzņēmējdarbībā. Bakalaura darbs sastāv no trīs daļām- pirmā ir teorētiskā, kurā aplūkoti noieta veicināšanas būtība, mērķi, priekšrocības un trūkumi, stratēģijas, kā arī noieta veicināšanas veidi un plānošanas process. Otrajā daļā tiek sniegta informācija par sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Rimi Latvia” uzņēmuma raksturojumu un analizēti uzņēmuma realizētie produkta noieta veicināšanas veidi Latvijas tirgū. Trešajā daļā ir pētījums par sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Rimi Latvia” noieta veicināšanas pasākumiem, pētījuma metodes raksturojums un pētījuma rezultātu analīze. Darbā ir 73 lpp., tajā iekļautas 5 tab. un 16 att., 46 literatūras avoti, 4 pielikumi. Atslēgas vārdi: noieta veicināšana, patērētāji, noieta veicināšanas veidi

Vineta Atāla „The measures of sale promotion of retailing company LTD „Rimi Latvia” in the market of Latvia”. This bachelor work contains an analysis and a research how the measures of ltd „Rimi Latvia” contributes the promotion of the Latvia market sales. The bachelor work theme at the momenti is topical because the economical situation in Latvia has worsen so the employers has to intense the use of measure promotion types and ways. It has to be done to increase a better sale spectra and to enchain new clients. It all would provide an oppurtunity to realize a succesful business. The aim of the bachelor work is to do a research about the sales contribute of promotion and to examinize the importance of ltd „Rimi Latvia” establishment. To make inferences and conclusions about the advantages and negative aspects and also a point of the ai mis to figurē suggestions for a succesful sale. The bachelor work consist from three parts- first is theoretical part which shows the contribute of the promotion essence, the aim, advantages and disadvantages. Also the contribute of the promotion ways and projection proceedings. Second part contains an information about the society that has limited responsibility „Rimi Latvia” enterprise characterization and analysis of the enterprise realised products of promotion ways in Latvia market. And the third parti s a research about the society with limited responibility „Rimi Latvia” contribute of promotion measures, the characterization of research methods and the analyses of the research results. The work consists from 75 pages, it includes 5 charts and 16 pictures, 46 literature sources, 4 additions. Key words: contribute of the promotion, consumers, contribute of the promotion ways
The measures of sale promotion of retailing company LTD Rimi Latvia in the market of Latvia
Keywords: Vadībzinātne