Uzņēmuma AS "Olainfarm" darbības stratēģijas analīze un novērtēšana - Čerņavska, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Uzņēmuma AS „Olainfarm” darbības stratēģijas analīze un novērtēšana” mērķis ir uzņēmuma AS „Olainfarm” darbības stratēģijas analīze, tās realizēšanas ietekme uz uzņēmumu un ieteikumu izstrādāšana stratēģijas pilnveidošanai. Darbs sastāv no trijām nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek analizēts stratēģijas jēdziens, no vairākiem teorētiskiem aspektiem. Otrajā – raksturots uzņēmums un izvērtēta darbības nozare. Trešajā - formulēta un analizēta uzņēmuma darbības stratēģija un piedāvātas tās pilnveidošanas iespējas. Bakalaura darbs sastāv no 67 lappusēm, 5 tabulām, 12 attēliem. Bakalaura darba secinājumiem un priekšlikumiem ir praktiskā vērtība. Darba atslēgvārdi ir: darbības stratēģija, konkurence, ārējā vide, iekšējā vide, finanšu stāvoklis, ekonomiskā izaugsme.

The bachelor thesis „Analysis and evaluation of company „Olainfarm” JSC activity strategy” aim is to analyze JSC „Olainfarm” activity strategy, its impact on the company and also to develop proposals for strategy improvement. The bachelor thesis comprises 3 chapters. First chapter is about strategy concept from a number of theoretical aspects. In the second chapter the company is described and the activity industry is evaluated. In the third –the company`s strategy is formulated and analysed and the opportunities for the improvement are offered. Thesis consists of 67 pages, 5 tables, 12 figures. Bachelor thesis conclusions and proposals have a practical value. Key words include: activity strategy, competition, external environment, internal environment, financial condition and economical growth.
Analysis and evaluation of company "Olainfarm" JSC activity strategy
Keywords: Vadībzinātne