Filips Halsmans un Rīga - Šmitiņa, Inta (My University, 2011)
Pasaulē pazīstamais amerikāņu fotogrāfs Filips Halsmans dzimis Rīgā 1906.gada 2.maijā. Foto projekta misija ir aktivizēt interesi par izcilo rīdzinieku un nostiprināt zināšanas par fotomākslas vēsturi.
Keywords: Ievērojamie rīdzinieki; Fotomāksla