Docenta J. Kalniņa Tēlojošās ģeometrijas kursa atlass - Kalniņš, Jēkabs (Latvijas Universitātes studentu padomes mācību līdzekļu apgāds, 1922)
Atlass ar 424 rasējumiem.
Tēlojošās ģeometrijas kursa atlass
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Algebra and geometry; Ģeometrija; Tēlotāja ģeometrija; Descriptive geometry