Lehrsätze über den Gebrauch der Pronomina reflexiva der lettischen Sprache - Treijs, Hermanis; Trey, Herrmann (Steffenhagens un dēls, 1830)
Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1279. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Tēzes par atgriezenisko vietniekvārdu lietošanu latviešu valodā
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Latviešu valodas gramatika; Gramatika, salīdzināmā un vispārīgā; Vietniekvārds; Lettische Grammatik; Pronomen