Mācību metodes seksuālās izglītības pilnveidē tematā “Kā rodas jauns organisms?” apguvē pamatskolas 9. klasē - Matisone, Sofija (Latvijas Universitāte, 2024)
Dilplomdarbā ar kontentanalīzes metodēm ir pētītas Latvijas un Eiropas Savienības seksuālās izglītības vadlīnijas,tēmas, metodes un materiāli. Uz kontentanalīzes pamata izveidoti mācību materiāli un izstrādātas metodes seksuālajai izglītībai bioloģijas stundās 9. klases tēmas “Kā rodas jauns organisms?” ietvaros.

In the diploma thesis, the guidelines, topics, methods, and materials for sexual education in Latvia and the European Union are studied using content analysis methods. Based on the content analysis, teaching materials are created and methods for sexual education in biology lessons for the 9th-grade topic “How does a new organism arise?” are developed.
Teaching methods in the improvement of sexual education in the topic "How does a new organism arise?" studies in the 9th grade of basic schoo
Keywords: Izglītības zinātnes; seksuālā izglītība; kontentanalīze; mācību metodes; izglītības standarts