Veltījums Latvijas Jaunatnes teātra ansamblim [dzejolis] - Foldāts, Ernests (My University, 1990)
Latvijas Jaunatnes teātra ansamblim veltīta latviešu biologa, orhideju pētnieka Ernesta Foldāta dzeja. Drukāta mašīnrakstā uz 4 lapām. Glabājas Latvijas Universitātes Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekciju krājumā.
Dedication to the Latvian Youth Theater Ensemble
Poetry by Latvian biologist, orchid researcher Ernesto Foldats is dedicated to the ensemble of the Latvian Youth Theater. Typewritten on 4 pages. Stored in the Museum of the University of Latvia Botanical and Mycological collections.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Ernests Foldāts; Ernesto Foldat; Venecuēla; Venezuela; dzeja; poetry; Latvijas Jaunatnes teātra ansamblis; Latvian Youth Theater Ensemble; Zinātnieka personība; Zinātnieka mantojums