Projekts: Mēbeļu ražošanas uzņēmuma "Luxfurn" izveide - Bergfelds, Vadims (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba mērķis ir izveidot pusgada laikā Latvijas teritorijā luksus klases mēbeļu ražošanas uzņēmumu, kurš atpelnītu savus sākotnējo kapitālieguldījumu 700 000 LVL ne vairāk kā 5 gadu laikā, iegūstot starptautisko sertifikāciju un eksportējot produkciju galvenokārt uz NVS valstīm.

The aim of the work is to establish Luxury furniture enterprise in half of a year in Latvia territory, which recoup its investments of 700 000 LVL in period less than 5 years gaining international certification CE and ISO and exporting production mainly to Commonwealth of Independent States.
Project: Furniture manufacturing company "Luxfurn" set up
Keywords: Finanses un kredīts