Latvijas Universitātes mācībspēku publikāciju bibliogrāfija, 1989-1993 - Apele, Sandra; Briežkalns, Georgs; Paukšēna, Diāna; Raciborska, Aiga; Raciborska, Zanda; Ranka, Sandra; Latvijas Universitāte. Bibliotēka; Birkāne, Una (Latvijas Universitāte, 1994)
Saturs: Priekšvārds 4 R.Kondratovičs. levads 5 R.Kondratovichs. Preface 6 R.Kondratowitschs. Vorwort 7 Р. Кондратович. Предисловие 8 Rādītājā lietotie saīsinājumi 9 Zinātnisko grādu saīsinājumi 12 Rektora J. Zaķa publikācijas 13 Bioloģijas fakultāte 15 Ekonomikas fakultāte 30 Filoloģijas fakultāte 53 Fizikas un matemātikas fakultāte 73 Ģeogrāfijas fakultāte 98 Juridiskā fakultāte 108 Ķīmijas fakultāte 119 Pedagoģijas fakultāte 133 Svešvalodu fakultāte 148 Teoloģijas fakultāte 160 Vadības un ekonomiskās informātikas fakultāte 167 Vēstures un filozofijas fakultāte 179 Patstāvīgās katedras 200 Personu rādītājs 211
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Zinātne Latvijas Universitātē - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitātes publikācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; Sociālās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Humanitārās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Dabaszinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Eksaktās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Mācībspēku publikācijas Latvijas Universitātē - bibliogrāfiskais rādītājs; University of Latvia; History of the University of Latvia; Science at the University of Latvia - bibliographical index; Bibliogrāfiskie rādītāji