Tīmekļa vietnes priekšgalsistēmas ātrdarbības uzlabošana mērogojamības nodrošināšanai - Kalniņš, Jēkabs Jānis (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darbā – “Tīmekļa vietnes priekšgalsistēmas ātrdarbības uzlabošana mērogojamības nodrošināšanai” ir izstrādāts interneta veikals. Priekš izstrādes tika izvēlēta spējas programmatūras izstrādes metode. Interneta veikals nodrošina informāciju krievu valodā. Interneta veikalam ir iespējams piekļūt no jebkuras viedierīces, kurai ir savienojums ar internetu. Informācijas menedžēšana notiek ar administrācijas palīdzību, kura atrodas uz šīs pašas vietnes.

Web site front-end response speed improvement for scalability support In the qualification work an ecommerce site is developed. For development Agile programming method was used. The ecommerce site provides information in Russian. The ecommerce site is available from any smart device which has a connection to the internet. Information management is available from the admin, which is on the same domain.
Web site front-end response speed improvement for scalability support
Keywords: Datorzinātne; spējas programmatūras izstrāde; interneta veikals; MVC; pirkumi