Android-spēle "Snek" - Krēgers, Mihails (Latvijas Universitāte, 2019)
Sekojošais dokuments ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta Android-spēles “Snek” tehniskā dokumentācija, kas ietver programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, kā arī testēšanas dokumentāciju, informāciju par projekta organizāciju un konfigurāciju pārvaldību, projekta darbietilpības novērtējumus. “Snek” ir viena spēlētāja arkādes spēle viedtālruņiem uz Android platformas, kur lietotājs kontrolē čūsku, kura pārvietojas pa labirintu tā, lai apietu visus šķēršļus. Arī spēle ietvers lietotājam pieiejamo līmeņu redaktoru un rekordu tabulu.

The following document is a technical documentation of the Android-game “Snek”, developed as part of qualification work. It contains software requirements specification, software design description, as well as testing documentation, information about project organization and configuration management, project workload assessments. “Snek” is a single player arcade game for Android based smartphones, where the player controls the snake, which moves in the maze avoiding obstacles. Game also contains user-designed level editor and a high-score table.
Android-game "Snek"
Keywords: Datorzinātne; Snek; Android; arkāde; spēle; čūska