SIA Skonto Plan LTD saimnieciskās darbības analīze, ražošanas procesu uzlabošana. - Zustrups, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2019)
Nozīmīgi uzņēmuma produktivitātes kāpināšanas elementi ir esošās ražošanas procesa efektivitātes paaugstināšana, ražošanas automatizācija, uzņēmuma darbinieku kvalifikācijas celšana atbilstoši tehnoloģiskajām izmaiņām, kā arī efektīva biznesa procesu vadība. Šis pasākumu kopums nodrošina optimālu ražošanas iekārtu ražīgumu, ļauj samazināt procesa izpildes laiku un izmaksas, palielina izpildāmo operāciju precizitāti un nodrošina produkta kvalitātes standartus. Ražošanas procesu automatizācija un efektīva biznesa vadība ir priekšnosacījumi uzņēmuma konkurētspējai un ilgtermiņa panākumiem. Tādēļ nepieciešams izvērtēt ražošanas Nozīmīgi uzņēmuma produktivitātes kāpināšanas elementi ir esošā ražošanas procesa procesu automatizācijas iespējas, kā arī citu līdzīgu biznesa vadības procesu uzlabošanas sistēmu ieviešanu uzņēmuma efektīvākas darbības nodrošināšanai. SIA SKONTO PLAN LTD šodien uzņēmums lepojas ar bagātīgu pieredzi, kas uzkrāta ilgstošā periodā, veicot daudzpusīgu pasūtījumu izpildes. Pamatojoties uz Latvijas ekonomikas izaugsmes kritumu, darba mērķis ir uzņēmuma SIA SKONTO PLAN LTD tālākas attīstības ienesīga darbības izaugsme, izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Darba struktūras ietvaros pētīta ražošanas procesa ietverošā informācija, pārstāvētās nozares izpēte, datu analīze un darbības vērtējums, raksturojošo rādītāju aprēķināšana un uz iegūtās informācijas SKONTO PLAN LTD ražošanas procesa uzlabošanas plāna izveide. Kā rezultātā sniegti priekšlikumi ražošanas pilnveidošanai, bet par pamatu darbības atspoguļošanai tiek virzīta vienkāršākas un elastīgākas informācijas sistēmas ieviešanas nepieciešamība. Dažāda veida informācijas sistēmas ik dienu atvieglo mūsu darba ikdienu, tomēr bieži vien vajadzīgie dati par faktisko situāciju uzņēmumā nav pieejami brīdī, kad jāpieņem svarīgi lēmumi.

Ignoring elements of increasing a company's productivity and improving the efficiency of an existing production process, automating manufacturing companies, upgrading the skills of its employees, and efficient business process management. This set of measures provides the optimum manufacturer of production equipment, always increasing the accuracy of the operations performed and guaranteeing quality improvement. Automation of the production process and efficient business management and prerequisites for the company's competitiveness and long-term success. If necessary, evaluate the feasibility of production process automation and other similar business management enhancement systems for effective business operations. SKONTO PLAN LTD today boasts of a wealth of use that has been accumulated in highly targeted, in many cases, orders. It is planned that the economic growth of Latvia, the goal of the work and the company SKONTO PLAN LTD will continue to develop profitable growth, as well as offer proposals for its improvement. The development of the work plan improvement plan of SKONTO PLAN LTD. is related to the development of information, as well as the evaluation of the company, calculation of its characteristics and its inclusion in the information system. The final proposals are intended both to improve production and to reflect the core business and the need for simpler and more flexible information systems. Different types of information systems are required on a daily basis only for one-off data, taking into account the actual circumstances in which they are accepted.
SIA SKONTO PLAN LTD economic activity analysis improvement of manufacturing processes.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; SIA SKONTO PLAN; Saimnieciskā darbība; Ražošana; Analīze