Privātpersonu hipotekārās kreditēšanas attīstība Latvijā - Sidoroviča, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma „Privātpersonu hipotekārās kreditēšanas attīstība Latvijā”, kuras mērķis ir, pamatojoties uz Latvijas hipotekārās kreditēšanas attīstības analīzi, izanalizēt privātpersonu hipotekārās kreditēšanas procesu un noteikumus, izdarīt secinājumus un izstrādāt atsevišķus priekšlikumus privātpersonu hipotekārās kreditēšanas attīstībai Latvijā. Lai sasniegtu darba mērķi, ir jāveic sekojoši uzdevumi: •izanalizēt hipotekārās kreditēšanas teorētiskos aspektus; •veikt esošās hipotekārās kreditēšanas sistēmas novērtējumu Latvijā; •salīdzināt un novērtēt pašreizējus banku hipotekāro kredītu piedāvājumus Latvijā; •izstrādāt praktiskas rekomendācijas privātpersonu hipotekārās kreditēšanas sistēmas attīstībai Latvijā; Atslēgas vārdi: hipotekārā kreditēšana, nekustāmais īpašums, kreditēšanas nosacījumi, bankas, tendences, attīstība.

The topic of Bachelor's Thesis is “Development of Mortgage Loans for Private Customers in Latvia”; the goal is to analyse the procedure and terms of mortgage loans for private customers, to make conclusions and to develop individual proposals for development of mortgage loans for private customers in Latvia, based on respective analysis. In order to achieve this goal, following tasks are to be fulfilled: •analysis of the theoretical aspects of the mortgage loan system; •assessment of the mortgage loan system currently existing in Latvia; •comparison and assessment of mortgage loan proposals by banks currently available in Latvia; •development of practical recommendations for the development of the system of mortgage loans for private customers; Keywords: mortgage loans, real estate, loan terms and conditions, bank, tendencies, development.
Development of Mortgage Loans for Private Customers in Latvia
Keywords: Vadībzinātne