Profesorei Maijai Kūlei veltīta jubilejas izstāde - Zemaityte, Jolanta; Alekšūne, Ilze (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2016)
Izstādē vienkopus apskatāmas prof. Maijas Kūles monogrāfijas, lasāmas autores domas par tām, izdevumi, kuriem profesore bijusi zinātniskā redaktore. Apkopota statistika par publikācijām Latvijas izdevumos, informācija par profesionālajām aktivitātēm, dalību dažādos projektos. Prof. Maija Kūle ir bijusi zinātniskā darba vadītāja pieciem promocijas darbiem (autori: I. Kivle, M. Kiope, V. Vēvere, Ģ. Jankovskis, U.Vēgners). Izstādē iespējams iepazīties ar iepriekš nepublicētām Māras Kiopes un Ulda Vēgnera atmiņām par sadarbību ar prof. Maiju Kūli promocijas darba tapšanas gaitā.
Keywords: Prof. Maija Kūle - zinātniskā redaktore; Prof. Maija Kūle - apbalvojumi; Profesore Maija Kūle - monogrāfijas; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects