Linguistica Lettica, Nr. 32 - Berra, Solvita (LU Latviešu valodas institūts, 2023)
Žurnāla “Linguistica Lettica” 32. numura tēma ir “Minot Jāņa Endzelīna pēdās”. The theme of issue 32 of the journal “Linguistica Lettica” is “In the Footsteps of Jānis Endzelīns”.
LU Latviešu valodas institūta žurnāls
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Baltic languages; Jānis Endzelīns; Valodas kultūra; Terminoloģija; Dialektoloģija; Ģeolingvistika; Valodniecības vēsture; Kazimiers Būga; Jons Kabelka; Alģirds Sabaļausks; Jons Jablonskis; Vieglā valoda; Metadiskurss; Zinātnes valoda; Kapsētu lingvistiskā ainava; Onomastika; Socioonomastika; Dubultuzvārdi; Mājvārdi; Nacionālā korpusu kolekcija; Sintakse; Valodas pedagoģija; Baltu valodu imperatīvs; Leksikas vēsture; Fonētika; Morfoloģija; Fonoloģija; Palīguzsvars; Valodniecības bibliogrāfija, 2022; I. Druviete “Pārliecība. Valoda, sabiedrība, politika”; Anna Stafecka; Ina Druviete