Беларуская школа у Латвіі - Езавітаў, Канстанцін Барысавіч (выданьне беларускага выдавецтва ў Латвіі, 1926)
Lasāmgrāmata bērniem ir pielikums pie laikraksta “Голас беларуса”
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Baltkrievi. Izglītība. Latvija; Белорусы. Образование. Латвия; Baltkrievu skolas. Latvija; Белорусские школы. Латвия; Baltkrievi. Latvija. Intelektuālā dzīve; Белорусы. Латвия. Интелектуальная жизнь; Baltkrievi. Literatūra; Белорусы. Литература